Eiropas Savienības (ES) fondu projektu savas ārsta prakses attīstībai īstenojusi ģimenes ārste Evita Langina Rīgā. Ikdienā ārste rūpējas par 1700 pacientu veselību, un projekta ietvaros gan uzlabota pacientiem pieejamo izmeklējumu kvalitāte, gan arī ārsta darba apstākļi.

"Tā, ka neizdosies – tā nevar būt!"

Dr. E.Langina savai prakses vietai iegādājusies jaunas medicīnas tehnoloģiskās iekārtas, datortehniku, tālruni un mēbeles, no 7 808 eiro kopējām projekta izmaksām sedzot tikai 6% jeb 468  eiro. 

Iedrošinot arī citus ģimenes ārstus izmantot iespēju modernizēt savas darba vietas, padarot ērtāku gan savu ikdienu, gan apstākļus pacientiem, ārste dalās ar savu pieredzes stāstu par projekta iesnieguma sagatavošanu un īstenošanu  – lēmuma pieņemšanu un secinājumiem: “Sākumā varbūt bija grūti saprast, kas tiek prasīts un ko gribam iegādāties, bet Centrālās finanšu un līgumu aģentūras darbinieki mums laipni atbildēja un palīdzēja. Kolēģiem es noteikti ieteiktu piedalīties un izmantot iespēju! Ja, projektu uzsākot, man bija bažas par izdošanos, tad ar šobrīd varu teikt: tā, ka neizdosies – tā nevar būt!

Projektu iesniegšana - līdz 17. augustam

Ģimenes ārsti – šobrīd ir atvērta projektu pieņemšana atlasē, kas noslēgsies š.g. 17. augustā! Noskaidro par projektu iesniegšanu vairāk, sazinoties ar CFLA projektu atlases eksperti Karinu Visikovsku: karina.visikovska@cfla.gov.lv, tālr. 20019248

Informācija par projektu atlasi CFLA mājaslapā 

ES fondu projekta īstenošanas pieredze: ģimenes ārstes Evitas Langinas stāsts