Centrālā finanšu un līgumu aģentūra, atbalstot iniciatīvu “Ierēdnis ēno uzņēmēju”, šodien, 16. septembrī, apmeklēja uzņēmumus, kas īsteno Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansētus projektus - Latvijas elektrisko un optisko iekārtu ražošanas nozares kompetences centru (SIA "LEO PĒTĪJUMU CENTRS" ), AS “SAF Tehnika” un AS “Dobeles dzirnavnieks”.

Priecājamies par iespēju uz brīdi iekļauties uzņēmumu darba ikdienā – tā ir vēl viena nepastarpinātas komunikācijas iespēja, kā varam meklēt risinājumus, lai savstarpējo sadarbību padarītu arvien veiksmīgāku, ērtāku un produktīvāku. Ir jautājumi, ko varam atrisināt vai atbildēt uzreiz, bet īpaši novērtējam ierosinājumus, ko varam ņemt līdzi kā “mājasdarbu”, lai kādu no procesiem pilnveidotu – tieši tā varam nodrošināt mūsu pakalpojumu kvalitātes uzlabošanos. Pateicamies uzņēmumiem par atsaucību!”, iespēju “ēnot” atzinīgi vērtē Uzņēmējdarbības un inovāciju departamenta direktore Marina Vorobjova-Vaišļa.

CFLA darbinieki “ēno” uzņēmumos

Marina Vorobjova-Vaišļa un Dace Bērziņa apmeklē SIA "LEO PĒTĪJUMU CENTRS"

CFLA darbinieki “ēno” uzņēmumos
 
CFLA darbinieki “ēno” uzņēmumos

CFLA darbinieki “ēno” uzņēmumos

Diāna Škļara un Inese Lukste apmeklē AS "Dobeles dzirnavnieks"

Ekonomikas ministrijas organizētā iniciatīva “Ierēdnis ēno uzņēmēju” šogad notiek otro reizi.  Tās mērķis ir tiesību aktu izstrādātājam un īstenotājam novērtēt sevis / savas iestādes radītā regulējuma darbību tieši pie lietotāja, kā arī apmainīties ar pieredzi. Iniciatīvas ietvaros ar ierēdni saprotams jebkurš valsts pārvaldes darbinieks.

Uzņēmējam iniciatīvas ietvaros ir iespēja pieteikt gan savu ideju, gan sasniegumu, gan arī problēmu, nepastarpināti piedalīties tās izvērtēšanā un sākt risināšanu ar atbildīgo valsts pārvaldes darbinieku. Tāpat tikšanās laikā uzņēmējam būs iespēja gūt ierēdņa konsultāciju, padomu kādas aktuālas problēmas risināšanai, kā arī dot ieteikumus valsts pārvaldes darba procesu un normatīvu uzlabošanai, un līdz ar to piedalīties tiesību aktu izstrādē.