Valsts pārvaldes Atvērto durvju dienu laikā - no 8. līdz 10. maijam - Centrālā finanšu un līgumu aģentūra ir sagatavojusi 11 ekskursijas skolēniem, kur varēs iepazīt Eiropas Savienības fondu labos darbus klātienē. Lai piedalītos izlozē, nepieciešams aizpildīt pieteikšanās formu līdz 18. aprīlim. 

Ekskursijas dalībniekiem būs iespēja dzīvē redzēt, kādas labas lietas tapušas vai ieguvušas iespēju atdzimt jaunā un mūsdienīgā veidolā, pateicoties ES fondu pieejamajam finansējumam - ar ES fondu atbalstu Latvijai ir ļauts sapņot plašāk un pieredzēt, kā lieli plāni kļūst par labāku īstenību.

Kas Tev ir jādara, lai pieteiktos ekskursijai? Zemāk kartē atzīmētas un aprakstītas 11 dažādas ekskursijas - izvēlies vienu un piesakies, aizpildot anketu, kas pievienota pie katra no aprakstiem.

Kas var pieteikties un kas dosies eksursijā? Ekskursijas dalībnieki: skolēni no 1. līdz 12. klasei. Grupas lielums ekskursijai ~ 30 pers.  

Katras ekskursijas apmeklējumam tiks izlozēta viena klase no tām, kas būs pieteikušās konkrētās ekskursijas apmeklējumam. 

Kāds ir pieteikšanās termiņš? Pieteikuma anketa jāaizpilda un jāiesniedz līdz š. g. 18. aprīlim.

Kad notiks ekskursija? Laika posmā no 8. līdz 10. maijam (lūdzam vērst uzmanību pie katras ekskursijas apraksta minētajam datumam, kad tā ir plānota).

Valsts pārvaldes Atvērto durvju dienas 2019 norisināsies no 8. līdz 10. maijam, kad savas durvis skolēnu grupām vērs vairāk nekā 40 dažādu iestāžu un to filiāļu, organizējot interaktīvus pasākumus, ekskursijas, radošās darbnīcas, izstādes, konkursus un citas aktivitātes. Par visiem valsts pārvaldes Atvērto duvju dienu pasākumiem informācija pieejama atvertodurvjudiena.lv

Laimē iespēju klasei doties ekskursijā!