Trešdien, 30. oktobrī, ar semināru Rīgā Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) sāks rudens semināru ciklu par labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā.

Dalībai seminārā, kas notiks 30. oktobrī plkst.10.00 AC Hotel by Marriott Riga, Dzirnavu ielā 33, Rīgā, var reģistrēties līdz 28. oktobrim (Pieteikšanās noslēgusies, brīvu vienu vairs nav!).

CFLA sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Finanšu ministriju, Labklājības ministriju un Finanšu nozares asociāciju seminārā stāstīs par aktualitātēm un nākotnes perspektīvām ES fondu jomā. Seminārā skaidros arī valsts atbalsta jautājumus, pašvaldību aizņēmumu tēmu un iepirkumu veikšanu. Finanšu nozares asociācija dalīsies ar noderīgu informāciju potenciālā ES fondu darījumu partnera izvērtēšanā.

Ar pieredzi – kā veiksmēm, tā izaicinājumiem - projektu īstenošanā dalīsies ES fondu finansējuma saņēmēji. Ādažu novada domes pārstāve Inga Pērkone stāstīs par Ādažu sākumskolas tapšanu, rehabilitācijas centra  Poga vadītāja Rūta Dimanta un nodibinājuma Palīdzēsim.lv pārstāve Ilze Skuja dalīsies ar pieredzi sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu sniegšanā. Savukārt par akcelerācijas fondu programmas atbalstu inovatīviem jaunuzņēmumiem stāstīs Anna Ramata - Stunda, Alternative Plants līdzdibinātāja, Arsenijs Sergejevs, VeritaCell līdzdibinātājs, un  Jānis Grīnhofs, FabControl dibinātājs.

Pasākuma  laikā būs iespējams saņemt arī individuālas klātienes konsultācijas par ES fondu projektu e-vidi.

Semināru būs iespējams vērot arī interneta tiešraidē www.cfla.gov.lv.

Semināri rudens ciklā notiks arī reģionos:

  • Latgalē – 6. novembrī plkst. 11.00 konferenču centrā Lazy Bear Club Rīgas ielā 1b, Rēzeknē;
  • Kurzemē – 13. novembrī  plkst. 11.00 Kolkas tautas namā Kolkā, Dundagas novadā;
  • Vidzemē – 20. novembrī plkst. 11.00 Cesvaines kultūras namā Pils ielā 8, Cesvainē;
  • Zemgalē – 27. novembrī plkst. 11.00 Rundāles multifunkcionālajā centrā  Pilsrundālē 1, Rundāles novadā.


Pieteikšanās semināru apmeklējumam un darba kārtība pieejama CFLA mājaslapā. Lūdzam semināru apmeklējumam pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.

Ar semināru Rīgā uzsāks pasākumu ciklu par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā